Servicii Tractari

Servicii complete de tractari

Daca ati ajuns pe site-ul nostru, atunci stim deja ca aveti probleme cu masina.Va putem oferii cel mai bun si rapid serviciu de tractari auto in Bucuresti sau oriunde in tara la preturi avantajoase, astfel suntem siguri ca veti apela tot la noi cand situatia o va impune, atat dumneavoastra cat si rudele/prietenii/cunostintele dumneavostra.

Pentru ca exista o mare varietate de autovehicule, evident, sunt o mare varietate de elemente caracteristice, specifice fiecarei grupe si, totodata, o multitudine de abordari ale situatiilor, si ele foarte diversificste, aparute in teren. Ca sa fim siguri ca nu apar confuzii sau intrebari la care nu ati gasit raspuns in celelalte pagini ale site-ului nostru, vom trece succint in revista cele mai intalnite categorii de autovehicule – altele decat autoturismele obisnuite – pentru care oferim servicii, astfel ca dumneavoastra sa va regasiti in una din situatii si sa aveti certitudinea ca noi suntem cei ce va rezolvam problema aparuta.

Tractari autoutilitare, dube si microbuze

Aceasta categorie de autovehicule presupune existenta in parcul nostru auto a unei platforme de mari dimensiuni care sa permita transportul autoutilitarelor in necaz pana la camioane cu gabarit depasit.

De retinut un aspect foarte important si caracteristic firmei noastre: transportam si autoutilitare incarcate. Conditia este ca greutatea totala de transportat (marfa si autovehicul) sa nu depaseasca 3,5 tone.

Aria noastra de acoperire este intreaga tara! Pentru Valea Prahovei si Bucuresti, insa, timpul nostru de interventie este de maximum o ora!

Pentru cazul unei defectiuni la cutia de viteze sau la caseta de directie, suntem dotati cu platforma cu macara rotativa.

Tractari masini de teren, Jeep si SUV

Din cauza reliefului din ce in ce mai accidentat care se intalneste in toata tara/aria noastra de acoperire, dar, cu precadere, pe aproape intreaga retea rutiera, inclusiv autostrazi, achizitionarea de masini de teren – Jeep, SUV –  a cunoscut o crestere exploziva. Situatia nedand semne de ameliorare ci dimpotriva, adancindu-se mai tare an de an, ne-am orientat si noi, la constituirea parcului de masini, in sensul ca am achizitionat si autoutilitare cu platforma atat cu macara cat si cu troliu electric, pentru a face fata solicitarilor, din ce in ce mai multe, de transport spre casa a acestei categorii de autovehicule.

Nimic nu rezista soselelor noastre!

Tractari camioane, tractoare si alte vehicule auto grele

O categorie dificil de deservit pentru ca necesita adevarati profesionisti si autoutilitare cu platforme de mari dimensiuni.

Pe cat de mari sunt “pacientii” pe atat de mari sunt si riscurile care trebuiesc asumate iar societatile de asigurari sunt deosebit de atente la respectarea conditiilor legale, respectiv la corespondenta dintre masa totala transportata

(adica suma dintre masa proprie si cea a vehicolului transportat) si cea maxima autorizata inscrisa in talonul autoutilitarei.

Pentru noi, siguranta autovehicolului tau si asigurarea noastra sunt pe primul plan!